fbpx

Jorge Javier Vázquez, totalment blanc un altre cop per Hisenda: «Patiment»

jorge-javier-vazquez,-totalment-blanc-un-altre-cop-per-hisenda:-«patiment»

Jorge Javier Vázquez és un presentador que cada vegada que pot opina amb llibertat sobre qualsevol tema que se li posi per davant. Encara que sigui una mica incòmode, el conductor de ‘Sálvame‘ es mulla sense problema per abordar les qüestions més sensibles que afecten la nostra societat. En aquest cas, Hisenda ha sigut el focus de la crítica del presentador català.

I és que habitualment Jorge Javier pensa en els assumptes més polèmics. Per exemple, l’augment de la violència homòfoba a Espanya després del cas Samuel.

La situació actual de ‘Sálvame‘ és cada vegada més complicada, però a Jorge Javier li és exactament igual i ha opinat amb contundència. En aquesta ocasió, ha sigut un debat sobre el rei emèrit el que ha provocat que carregui contra l’Agència Tributària. «Hisenda és l’organisme més injust, davant seu no som tots iguals», ha sentenciat.

Jorge Javier explota a ‘Sálvame’ per les presumptes irregularitats del rei emèrit

Sálvame‘ ha parlat sobre com la Fiscalia del Tribunal Suprem està preparant l’arxiu de les diligències d’investigació al voltant de Joan Carles I. Així volen finalitzar la investigació sobre les presumptes irregularitats de l’emèrit.

El cas és que es pensa actuar a favor de Joan Carles. Perquè alguns dels presumptes delictes haurien passat quan l’emèrit era inviolable. A més, altres haurien prescrit i hi ha una falta de proves en uns altres.

Per si no n’hi hagués prou, s’han dut a terme fins a dues regularitzacions fiscals que sumen al voltant dels cinc milions d’euros.

La impactant notícia ha generat un gran enrenou en gran part de la societat. María Patiño ha afirmat que hi ha articles de premsa que predeien el que succeirà amb el rei emèrit.

«Això és una preparació per a la seva tornada i per donar-li el lloc que se li volia donar des del primer moment. Tinc la sensació que als espanyols ens han volgut estafar. Ens donen a entendre que hi havia una investigació real que mai anava a acabar», ha lamentat la periodista.

Jorge Javier esclata contra Hisenda en ple directe

Després de les paraules de la col·laboradora gallega, Jorge Javier, que estava esperant el seu torn, ha saltat. «Aquí vull dir alguna cosa i és que davant d’Hisenda no tots som iguals. No hi ha organisme més injust que Hisenda». 

«Depens d’algú que et pot destruir la vida. El pitjor que et pot passar és que aparegui Hisenda, perquè, com vulguin destruir-te la vida, te la destrueixen. No hi ha organisme més injust», va recalcar el presentador molt contrariat.

«La gran reforma que s’ha de fer en aquest país és la d’Hisenda. Parlo de mi: jo, que tinc possibilitats i estic ben posicionat, em poden destrossar, imagina’t la gent que no tingui recursos», ha expressat el català,

I és que li sembla lamentable que a l’emèrit se li digués que anaven a investigar-lo perquè fes les seves regularitzacions. «Si ens haguessin avisat, no s’haurien produït els cataclismes amb gent que no aixecarà el cap en la seva vida», ha dit. 

«A qui se l’avisa i a qui no? Al rei per què se l’avisa? Haurien de preguntar-nos a tots si tenim bona voluntat o no», va dir Jorge Javier.

«I després hauríem de parlar també de les bonificacions que tenen els inspectors per obrir o tancar expedients. Arriben les festes i els paguem els regals de Nadal i els col·legis als Estats Units els contribuents amb les bonificacions». Així va finalitzar el presentador seu ‘speech’ abans de canviar de tema.

Utilizamos cookies propias y de terceros para obtener datos estadísticos de la navegación de nuestros usuarios y mejorar nuestros servicios. Esto nos permite personalizar el contenido que ofrecemos y mostrar publicidad relacionada a sus intereses. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso.    Configurar y más información
Privacidad